Pompa submersibila Micul Fermier GF-0709, 1100 W, 84 l/min debit maxim, 1" diametru conexiune, ax din inox

Micul Fermier
766,56 RON (TVA inclus)
 
Micul Fermier
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs GF-0709

Alege sa platesti online chiar si in rate prin Credit Europe Bank, Banca Transilvania, Garanti Bank, Alpha Bank, BRD Finance, TBI Bank.

Descriere

Pompa submersibila Micul Fermier GF-0709, 1100 W, 84 l/min debit maxim, 1" diametru conexiune, ax din inox

Pompa submersibila multietajata este recomandata pomparii apei curate, fara corpuri straine sau substante abrazive neutre din punct de vedere chimic.

Aceasta pompa submersibila functioneaza si in regim hidrofor. Adaugati la sistemul de instalare al pompei un vas de expansiune, presostat, manometru si o supapa de sens sau presscontrol.

Pompele submersibile multietajate QJD au o rezistenta crescuta la nisip deoarece au palete centrifugale flotante!

Fluidul pompat trebuie sa se incadreze in plaja de temperatura 0-35° C. Temperatura maxima ambientala acceptata este de 50 grade Celsius.

Acest model de pompa se caracterizeaza prin calitati multiple cum ar fi diametrul mic, greutate scazuta, carcasa rezistenta, debit mare si cu rezistenta la coroziune. Cu ajutorul acestei pompe este rezolvata problema extragerii apei din puturile de mare adancime.

Pompa submersibila multietajata este dotata cu supapa de sens incorporata, turbina si difuzor - toate acestea sunt confectionate din termoplastic PPO.

Pompa submersibila multietajata are 8 de etaje de pompare si o carcasa comuna pentru motor si pompa. Axul pompei este din inox, iar racordul de iesire din bronz.

Din punct de vedere constructiv pompa are trei componente principale: motorul electric, pompa si elementele de etansare. Pompa include rotorul centrifugal situat in partea superioara a motorului pompei. Au garnituri intre pompa si motor si inelele de tip „O” care sunt folosite la articulatii.

Caracteristica principala a unei pompe sumersibile este inaltimea maxima de refulare dat fiind faptul ca acestea lucreaza doar cand sunt imersate in fluidul ce se doreste a fi pompat. In cazul in care doresti sa cumperi o pompa submersibila trebuie sa iei in calcul in mod special inaltimea de pompare (la cati metri dorim sa „ridice” pompa) si debitul de apa necesar.

Este recomandat sa alegeti o pompa submersibila ceva mai puternica decat ceea ce rezulta din calcule, astfel incat aceasta sa nu fie nevoita a functiona in sarcina maxima.

Beneficii si avantaje pompa submersibila GF-0709, Micul Fermier:

• usor de instalat
• usor de manevrat
• greutate redusa

• ax din inox
• debit ridicat
• motor puternic, in baie de ulei adecvat pentru functionare continua


Conditii de functionare:

• este destinata functionarii in regim normal de tensiune. Frecventa 50Hz, tensiunea 230V (±5%)
• temperatura maxima a apei: 40°C
• particulele solide continute sa nu depaseasca 0.01% iar granulozitatea nu mai mult de 0.2mm
• acizii si rezistenta la alcalii PH6.5-8.5
• hidrogen sulfurat a carei cantitate sa nu depaseasca 1.5mg/l
• adancimea maxima de scufundare a pompei sa nu fie mai mare de 15m; adancimea minima de imersie a pompei sa nu fie mai mica de 5m
• dimensiunea putului pompei trebuie sa fie de minim 132mm


Contraindicatii in utilizare:

Pompele submersibile multietajate nu pot fi folosite pentru transferul apei murdare ce contine corpuri in suspensie, nisip, apa continand acizi sau substante corozive, apa de mare, lichide inflamabile si in general periculoase.

ATENTIE! Nu recomandam utilizarea acestei pompe submersibile la scoaterea apelor murdare, cu nisip, namol, pietris.

Detalii

SKU
GF-0709

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review