Pune-ți în valoare stilul cu mobilă de hol modernă

Atunci când vorbim despre decorarea casei, de multe ori lăsăm holul în plan secund. Însă, în cele mai multe cazuri, aceasta este intrarea în casă. Prin urmare holul este încă o încăpere unde ar trebui să îți exprimi stilul personal. Deci ai nevoie de mobilă de hol modernă și de calitate care să te reprezinte, dar ca să fie durabilă, pentru că aceasta este o zonă de tranzit. Ceea ce înseamnă că funcționalitatea este primordială. Iar la MagazinIdeal.ro vei găsi toate piesele de mobilier pentru hol de care ai nevoie, cu stiluri și finisaje diferite, pentru a putea să îți decorezi holul într-un stil coerent cu restul casei.

Cum alegi mobilă și cuier de hol

Este important să ai o imagine clară a designului ales. Având în vedere că este o zonă de tranzit cu o funcționalitate mărită, trebuie să ai în vedere în primul rând calitatea. În ceea ce privește aspectul, cea mai simplă opțiune este să alegi o paletă de culori pe care să o menții în tot holul. De asemenea, dacă holul este mic, un aspect minimalist te poate ajuta foarte mult, deoarece creează iluzia de spațiu.

Pentru a mobila complet un hol ai nevoie de:

● Cuier

● Pantofar

● Comodă

● Accesorii precum cuier de chei

Chiar și atunci când optezi pentru mobilier de hol ieftin trebuie să ai în vedere rezistența materialelor. Indicat ar fi să alegi mobilă de lemn, deoarece este mai rezistentă și elegantă. Însă, în cazul în care acesta este lângă bucătărie, poți opta pentru PAL și metal, deoarece sunt mai rezistente la umiditate.

Trebuie să ai în vedere costul — Urmărește reduceri pentru mobilă de hol

Dacă renovezi întregul apartament sau schimbi mobila în întreaga casă, costurile pot fi foarte mari. Din acest motiv, poți să optezi pentru mobilier de hol cu preț mic. Desigur, este important să ai în vedere calitatea acesteia. Iar dacă alegi un design minimalist, ai mai multe șanse să găsești cuiere și pantofare la prețuri mici care să se alinieze cu designul ales de tine. Mai mult, este indicat să iei în considerare și costul transportului. Având în vedere că aceste piese de mobilier sunt voluminoase, atunci ar fi mai bine să le comanzi online, ca să nu închiriezi tu mașină pentru a le aduce acasă.

Unde găsești mobilă de hol ieftină online

MagazinIdeal.ro oferă o gamă largă de produse de mobilier pentru hol. Aici poți găsi pantofare și cuiere de calitate cu finisaje, de la lemn, până la PFL și metal. Astfel, aici vei găsi mobilă de hol ieftină și aspectuoasă cu care să mobilezi intrarea în casă, ala cum îți dorești tu. Livrarea se face în 1-2 zile lucrătoare, deci nu trebuie să te ocupi tu de transport. În cazul în care nu îți place ce ai comandat, poți face retur în 14 zile. Iar dacă ai întrebări sau vrei să plasezi o comandă telefonic apelează magazinul. Echipa îți va răspunde la neclarități și te va ajuta să alegi cele mai bune piese de mobilier pentru holul tău.